Ligging Bed & Breakfast
Aan de rand van het Heuvelland en de Voerstreek is mijn Bed en Breakfast gelegen op een zeer rustig gelegen locatie. 100% relaxen gegarandeerd!!
De Bed en Breakfast is gelegen op 500m van het prachtige Savelsbos. Dit is een historisch hellingbos. 
Als u door dit bos over de paden en door de “grubben”(toegangswegen ontstaan door erosie) loopt, kunt na enkele kilometers al genieten van prachtige uitzichten want dat dan bent u al op het Plateau van Margraten.  (Sint Geertruid).

 

Lotty Reintjens

Tel:043-4081252
Gsm: 0651501725
Adres: Gloriet 4
6247BB Gronsveld
Email: a.a.h.reintjens@home.nl


Mountainbikers, toerfietsers
Ook is deze streek zeer populair bij zowel mountainbikers, toerfietsers als fietsers die willen klimmen. Is deze klim te zwaar voor u? dan kunt natuurlijk ook in het Maasdal mooi blijven fietsen.


Een bezoekje aan een historische stad
Als u de wandelingen of fietstochten wilt afwisselen met een stadsbezoek, bent U ook op de juiste plaats. Maastricht ligt op 5km, Luik, Tongeren en Aken op 25km. Allemaal historische steden die echt de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Valkenburg ligt op 15 km en daar moet natuurlijk iedereen een keer geweest zijn. Er zijn veel mogelijkheden om in het Heuvelland of de Voerstreek te wandelen of te fietsen. Ik geef u graag alle informatie ter plaatse. Ook als u het congrescentrum (het Mecc) gaat bezoeken, bent u op de juiste plaats.  Dit is op 3 km van mijn B&B. Net zoals het AZM. (ziekenhuis Maastricht). Als u bij het AZM moet zijn voor een bezoek of onderzoek is dit ook maar op 3km.

Wekelijkse wandelingen
Ik organiseer en begeleid wekelijks wandelingen in het Heuvelland en de Voerstreek. Op mijn website staat de volledige agenda.
Ik laat u de mooiste plekjes zien, door oude gehuchten met historische gebouwen. De historie van deze oude gehuchten en historische gebouwen is heel interessant en daar wordt dan ook een en ander over verteld.

Bourgondisch genieten
De “Bourgondische inslag” houden wij ook in ere. Bij iedere wandeling wordt bij een gezellig horecagelegenheid gepauzeerd voor iets te drinken en/of te eten. Deze begeleide wandelingen zijn uitjes voor de deelnemers maar voor mij ook.  Dat is ook de bedoeling. Iedereen moet relaxt van ons mooie gebied kunnen genieten!!

Bedrijfs/vereniginsuitje
Voor bedrijven en verenigingen organiseer ik ook wandelingen onder begeleiding.  U kunt mij altijd bellen dan spreken we iets af.

Studio’s te huur
Wij hebben 3 ruime studio’s te huur met parkeerplaats en terras. 
2 studio’s op de begane grond, een op 1ste etage met dakterras. De 3 studio’s hebben een privé ingang.
Zéér geschikt voor mensen die houden van rust, wandelen en fietsen.
 Indeling van de studio’s: keukenblok woon-slaapkamer en badkamer.


Werknemers uit binnen en buitenland
Doordat de studio’s zijn voorzien van een keukenblok zijn deze ook interessant voor werknemers uit het binnen en buitenland. Zij kunnen zelf hun eten bereiden en worden hierdoor niet extra op kosten gejaagd om buiten de deur te moeten dineren. Bedrijven kunnen hun werknemers goedkoop laten overnachten in een prachtige, en rustige omgeving.

 

 

Prijzen

Prijzen per  1 april 2017

1 persoon  incl ontbijt  € 55,--  per nacht
2personen incl ontbijt € 75,--  per nacht
3 personen incl ontbijt € 95,--  (1 studio) per nacht
4 personen incl ontbijt €120,-- ( 1 studio) per nacht.

WEEKARRANGEMENT :   7 nachten  € 420,-- incl ontbijt en linnengoed. Op basis van 2 personen.

MIDWEEKARRANGEMENT :  maandag-vrijdag  2 personen €250,-- incl ontbijt en linnengoed. Op basis van 2 personen.

Honden zijn welkom  na overleg.  Meerprijs per hond is € 5,-- per nacht.


*Excl. toeristenbelasting € 1,35 pp, per nacht

 

m