Home Wandeltochten Agenda Foto’s Links Contact

 

LOTTY’S GRENSSTREEKTOCHTEN & OMGEVING

 

http://www.lottysgrensstreektochten.nl/Foto's/Foto's/resized/Wahlwiller%20-mingersberg%20-4-5-2014%20015_800x600.JPG


Omgeving

Zelf woon ik in Gronsveld. Tot voor kort runde ik daar een leuke, drukke Bed and Breakfast ook gelegen op enkele meters van het Savelsbos. Jammer genoeg ben ik daar (door sommige omstandigheden) 1 november mee gestopt.
Heerlijk logeren kunnen jullie nu b.v. bij eetcafé/bedandbreakfast Riekelt. www.Riekelt.nl
Als u door dit bos over de paden en door de “grubben”(toegangswegen ontstaan door erosie) loopt, kunt na enkele kilometers al genieten van prachtige uitzichten want dat dan bent u al op het Plateau van Margraten.  (Sint Geertruid).

 

Wekelijkse wandelingen
Ik organiseer en begeleid wekelijks wandelingen in het Heuvelland en de Voerstreek. Op mijn website staat de volledige agenda. 
Ik laat u de mooiste plekjes zien, door oude gehuchten met historische gebouwen. De historie van deze oude gehuchten en historische gebouwen is heel interessant en daar wordt dan ook een en ander over verteld.

 

http://www.lottysgrensstreektochten.nl/Foto's/Foto's/resized/064_600x450.JPG


Mountainbikers, toerfietsers
Ook is deze streek zeer populair bij zowel mountainbikers, toerfietsers als fietsers die willen klimmen. Is deze klim te zwaar voor u? dan kunt natuurlijk ook in het Maasdal mooi blijven fietsen.

Een bezoekje aan een historische stad
Als u de wandelingen of fietstochten wilt afwisselen met een stadsbezoek, bent U ook op de juiste plaats. Maastricht ligt op 5km, Luik, Tongeren en Aken op 25km. Allemaal historische steden die echt de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Valkenburg ligt op 15 km en daar moet natuurlijk iedereen een keer geweest zijn. Er zijn veel mogelijkheden om in het Heuvelland of de Voerstreek te wandelen of te fietsen. Ik geef u graag alle informatie ter plaatse. Ook als u het congrescentrum (het Mecc) gaat bezoeken, bent u op de juiste plaats.  Dit is op 3 km van mijn B&B. Net zoals het AZM. (ziekenhuis Maastricht). Als u bij het AZM moet zijn voor een bezoek of onderzoek is dit ook maar op 3km.
Bourgondisch genieten
De “Bourgondische inslag” houden wij ook in ere. Bij iedere wandeling wordt bij een gezellig horecagelegenheid gepauzeerd voor iets te drinken en/of te eten. Deze begeleide wandelingen zijn uitjes voor de deelnemers maar voor mij ook.  Dat is ook de bedoeling. Iedereen moet relaxt van ons mooie gebied kunnen genieten!!

Bedrijfs/vereniginsuitje
Voor bedrijven en verenigingen organiseer ik ook wandelingen onder begeleiding.  U kunt mij altijd bellen dan spreken we iets af.

rr

Lotty Reintjens
Tel:043-4081252
Gsm: 0651501725
Adres: Rijksweg 259,¬† 6245 LZ Eijsden
Email: lottyreintjens@outlook.com